Over ons

banner zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische laadpalen - POT Educatier 300
banner omvormers - POT Educatier 300
banner 2 zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische vloerverwarming - POT Educatie 300
banner grondverzet en verhuur - POT Educatie-300
banner windenergie - POT Educatie-300
banner airco systemen - Pot Educatie 300
previous arrow
next arrow

POT Educatie, is zeker geen onbekende bij velen onder ons. Het bedrijf is mede ontstaan door de interesse in zogeheten milieubewuste energie, het opleveren daarvan maar ook het gebruik.

Henk-Jan Pot, eigenaar van het bedrijf POT Educatie, was werkzaam als ambulance chauffeur/broeder en vervangt met grote regelmaat doktersposten in het land. Naast deze werkzaamheden is POT EDUCATIE ontstaan samen met diverse andere betrokken personen met een ieder zijn eigen expertise.

Het is voor ons allen géén HOOFDINKOMEN. Wij doen de activiteiten zoals omschreven op deze website, naast onze dagelijkse werkzaamheden, vandaar dat wij voor erg scherpe prijzen kunnen leveren. Voor sommige klanten die voor een dubbeltje op de 1e rang willen zitten en ook nog eens gisteren geleverd willen hebben, zijn wij niet de juiste partij. Wij leveren vlot en goed. Voor wonderen en snel….!  druk dan bij een collega aan de bel.

POT Educatie kan nagenoeg alles leveren op het gebied van: zonnepanelen, omvormers, complete doe het zelf pakketten zonnepanelen, laadpalen elektrische auto, elektrische- en infrarood verwarming, airco- en warmtepomp systemen voor industrie en particulier, alles op gebied van windenergie en stroomopslag. Tevens is er met grote regelmaat een gebruikte partij of restantpartijen die worden aangeboden.

Henk-Jan verzorgt de aankoop, offertes, en rekeningen. Daarnaast doet de medewerker op kantoor de offerte aanvragen beantwoorden en staat de mensen via telefoon, e-mail, whatsapp en Messenger te woord naast het bouwen en onderhouden van de website.

Rene Kuiper, (oud)collega van Henk-Jan Pot is een erkende NEN1010 installateur/monteur en hij verzorgt de installaties van de meterkast bij de mensen thuis. Met zijn ruim 20 jaar ervaring weet hij waarover hij het heeft. Of het nu om uitbreiding gaat of om vernieuwing. Alles m.b.t. elektra  verzorgd Rene met veel plezier en inzet.

Een ploeg monteurs gaat met grote regelmaat het land in om de bestelde goederen te monteren en te installeren.

Marcel Dijkstra is de airco en warmtepomp specialist en met zijn ruim 25 jaar ervaring op dit gebied staat hij bekend als een bekwaam vakman. Eerst 20 jaar gewerkt bij een gerenomeerd bedrijf en vervolgens voor zich zelf begonnen.

Wij, van POT Educatie zijn een gezellig NO-NONSENS bedrijf waar in overleg erg veel mogelijk is. Een team van gedreven mensen is met regelmaat onderweg voor de montage en installatie. Ook daar kunt u gerust vragen aan stellen op locatie.

POT Educatie kan een volledige traject voor u realiseren zodat u totaal geen zorgen heeft vanaf begin tot eind, of wij delen onze kennis aan diegene die besluiten zelf hun aankoop te monteren en te installeren. velen zijn u al reeds voorgegaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kennis is de kracht van POT Educatie. Vandaar dat wij uitsluitend werken conform VCA en NEN1010 naast uitsluitend gecertificeerde producten met een team van gezellige en goed gemutste gespecialiseerde en geroutineerde monteurs en installateurs. Er is ruime kennis en ervaring in huis.

Ook het administratieve team van POT Educatie staat u graag te woord. Offerte aanvragen worden binnen 24 uur beantwoord, mits de aanvraag op de juiste manier en compleet wordt aangeleverd. Dit kunt u lezen via OFFERTE-AANVRAAG

Maar,………..zijn er vragen en/of opmerkingen, aarzel niet en stuur ons een e-mail, het team van POT Educatie helpt u graag.

Team POT Educatie