Offerte zonnepanelen:

banner zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische laadpalen - POT Educatier 300
banner omvormers - POT Educatier 300
banner 2 zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische vloerverwarming - POT Educatie 300
banner grondverzet en verhuur - POT Educatie-300
banner windenergie - POT Educatie-300
banner airco systemen - Pot Educatie 300
previous arrow
next arrow

AANDACHTSPUNTEN opvragen offerte:
De aanbiedingen van POT Educatie  zijn erg scherp en gebaseerd op hoofdzakelijk zelf monteren of zelf laten monteren. Echter, POT Educatie installeert en monteert ook PV-panelen en kan het hele traject voor u verzorgen. Zowel voor u als particulier als bedrijf. Wilt u een offerte, of offerte op maat opvragen, dan zijn er een paar belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden als u een aanvraag indient bij POT Educatie:

Het team van POT Educatie wil u vriendelijk vragen de onderstaande offerte aanvraag volledig in te vullen om tot een eerlijk prijs te kunnen komen. (Niet volledig ingevulde formulieren genereren een foutmelding of worden niet in behandeling genomen


Zelf leggenPOT Educatie installeertmonoblackpolykristalvericaal/portraithorizontaal/lanscape


Schuin pannendakPlat dakIndakAnders namelijk


janee


1 fase omvormer3 fase omvormer


janeeJaNeejaneeweet ik niet


janeeweet ik niet


Foto 1:
Foto 2:


Bestand 1:
Bestand 2:

Ophalen / afhalen:
Doe het zelf pakket afhalenPOT Educatie komt het pakket brengen

Hebt u ondanks alles nog vragen en/of opmerkingen, aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook als u besluit bij een collega te bestellen, wij staan u graag te woord.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Klik HIER om dit te bekijken. Houd wel rekening met schoorsteen, luchtafvoer en doorvoer die op het dak zijn gemonteerd.

Hoeveel stroom mag en kan u terug leveren volgens uw netwerkbeheerder? (Dit kunt u zelf opvragen bij uw netwerkbeheerder KLIK HIER)

POT Educatie wenst u een energiezuinige en zeer zonnige toekomst toe!

LET OP: Er kan op generlei wijze enige aanspraak of rechten worden ontleend n.a.v. wat er is geschreven op deze pagina. Het team van POT Educatie heeft op zorgvuldige wijze deze pagina  opgesteld als handreiking/service voor de zoekende onder ons.

Team POT Educatie