Installatiekosten Laadunits

banner zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische laadpalen - POT Educatier 300
banner omvormers - POT Educatier 300
banner 2 zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische vloerverwarming - POT Educatie 300
banner grondverzet en verhuur - POT Educatie-300
banner windenergie - POT Educatie-300
banner airco systemen - Pot Educatie 300
previous arrow
next arrow
 
De prijzen op onze website en advertenties zijn exclusief Installatie, installatiemateriaal, uitbreiding meterkast, kabels e.d.  dit zit niet bij de actieprijs inbegrepen
 
Een standaard installatie van een laadunit systeem inclusief het in werking stellen, bedraagt € 299,00 in een straal van 50Km om Emmeloord. Is het buiten dit gebied, dan wordt er € 0,29 eurocent per kilometer in rekening gebracht.
 
Is het meer dan een standaard installatie en meer dan standaard onderdelen, dan zal dit op nacalculatie in rekening worden gebracht.
 
Wilt u een offerte aanvraag doen, dat is geen enkel probleem, we helpen u graag. Zie hiervoor offerte aanvraag laadunits.
 
Prijzen voor grootschalige bedrijfsprojecten gaan uitsluitend via onze offerte aanvraag.
 
Service – ondersteuning:
Bij een “Doe het zelf pakket” wordt er van uitgegaan dat u de installatie zelf doet. Daar zijn de prijzen ook op gebaseerd. In overleg levert POT Educatie het pakket voor de deur af of u haalt het pakket zelf op. Op deze website treft u diverse installatie handleidingen en datasheets aan die u op weg kunnen helpen naast installatiehulp bij het installeren/configureren van de WiFi modules die bij de airco’s gekocht kunnen worden. Tevens treft u diverse video filmpjes aan m.b.t. aanmelden installatie netwerkbeheerder, configuratie WiFi (indien u dit hebt afgenomen).

Mocht u er desondanks niet uitkomen dan kan op basis van nacalculatie ondersteuning worden geboden.

Extra’s:
Tevens kunnen wij zonnepanelen, pakketten, elektrische- en infrarood vloerverwarming en infrarood panelen voor u verzorgen. Ook voor warmtepompen en airco systemen (zowel klein als groot) kunt u bij ons terecht, ook voor uw boot en/of caravan. Vraag naar de mogelijkheden….!!

Opmerking(en)
Reacties / vragen graag naar het mailadres van POT Educatie info@poteducatie.nl of bellen naar kantoor 06-48950618 Wij helpen u graag, ook als u niet bij ons koopt of besteld.

Met een hartelijke en vooral warme/koele groet en fijne dag,
Henk-Jan & Team Pot Educatie,

Het vertrouwde adres voor o.a. uw betaalbare airco-systemen, warmtepompen, zonnepanelen, wind-energie, omvormers, PV-onderdelen, second hand en laadpalen voor elektrische auto’s.

Ondanks dat wij met grote zorgvuldigheid dit aanbiedingspakket en deze pagina hebben samengesteld kunt u hier op geen enkele wijzen rechten aan verlenen.