Montage INDAK-systeem PV panelen

banner zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische laadpalen - POT Educatier 300
banner omvormers - POT Educatier 300
banner 2 zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische vloerverwarming - POT Educatie 300
banner grondverzet en verhuur - POT Educatie-300
banner windenergie - POT Educatie-300
banner airco systemen - Pot Educatie 300
previous arrow
next arrow
 
POT Educatie kan ook nagenoeg alles leveren om een zogeheten IN DAK SYSTEEM te monteren voor uw zonnepanelen. Vraag HIER uw offerte aan met de mogelijkheid om zelf te monteren of het te laten doen door POT Educatie.
 
 
Het indak systeem is zo door POT Educatie ontworpen om een fraaiere integratie van PV systemen tussen de pannen mogelijk te maken. Om esthetisch te voldoen aan de eisen van veel welstandscommissies en historische gebouwen zijn alle elementen uitgevoerd in zwart RAL 9005. Indien de volledig zwarte panelen van bijvoorbeeld JINKO SOLAR worden toegepast ontstaat een egaal zwart vlak, dat tussen de pannen ligt en het gehele dak opwaardeert. De verschillende componenten zijn zo op elkaar afgestemd, dat bij correcte montage, een waterdichte oplossing met een dakhelling van 15° tot 70° wordt bereikt.
 
Het systeem bestaat uit profielen, waarop ankers worden gemonteerd, die verbonden worden aan de profielen, waarop de panelen rusten. De zijafdichting wordt gevormd door verholen goten.
 
POT Educatie heeft al diverse daken mogen monteren naar tevredenheid van de opdrachtgever(s).
 
 
 
Bekijk de onderstaande instructie video om een inzicht te krijgen en om het eventueel zelf te monteren.

POT Educatie wenst u een energiezuinige en zeer zonnige toekomst toe!

LET OP: Er kan op generlei wijze enige aanspraak of rechten worden ontleend n.a.v. dit installatiedocument. Het team van POT Educatie heeft op zorgvuldige wijze dit document opgesteld als handreiking/service voor de “Doe het zelver onder” ons.

Deze beschrijving kunt u ook als PDF-document downloaden via INSTALLATIE HANDLEIDINGEN