Installatie kosten Airco

banner zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische laadpalen - POT Educatier 300
banner omvormers - POT Educatier 300
banner 2 zonnepanelen - Pot Educatie 300
banner elektrische vloerverwarming - POT Educatie 300
banner grondverzet en verhuur - POT Educatie-300
banner windenergie - POT Educatie-300
banner airco systemen - Pot Educatie 300
previous arrow
next arrow
 
De prijzen op onze website en advertenties zijn exclusief Installatie materiaal zoals leidingen , goten , beugels e.d. dit zit niet bij de actieprijs inbegrepen
 
Een standaard installatie van een airco systeem inclusief het in werking stellen, bedraagt € 399,00 in een straal van 50Km om Emmeloord. Is het buiten dit gebied, dan wordt er € 0,29 eurocent per kilometer in rekening gebracht.
 
Is het meer dan een standaard installatie en meer dan standaard onderdelen, dan zal dit op nacalculatie in rekening worden gebracht.
 
Wilt u een offerte aanvraag doen, dat is geen enkel probleem, we helpen u graag. Zie hiervoor offerte aanvraag Airco.
 
Prijzen voor grootschalige bedrijfsprojecten gaan uitsluitend via onze offerte aanvraag.
 

Service – ondersteuning:
Bij een “Doe het zelf pakket” wordt er van uitgegaan dat u de installatie zelf doet. Daar zijn de prijzen ook op gebaseerd. In overleg levert POT Educatie het pakket voor de deur af of u haalt het pakket zelf op. Op deze website treft u diverse installatie handleidingen en datasheets aan die u op weg kunnen helpen naast installatiehulp bij het installeren/configureren van de WiFi modules die bij de airco’s gekocht kunnen worden. Tevens treft u diverse video filmpjes aan m.b.t. aanmelden installatie netwerkbeheerder, configuratie WiFi (indien u dit hebt afgenomen).

Mocht u er desondanks niet uitkomen dan kan op basis van nacalculatie ondersteuning worden geboden.

Extra’s:
Tevens kunnen wij elektra laadpalen voor de elektrische auto, elektrische- en infrarood vloerverwarming en infrarood panelen voor u verzorgen. Ook voor warmtepompen en airco systemen (zowel klein als groot) kunt u bij ons terecht, ook voor uw boot en/of caravan. Vraag naar de mogelijkheden….!!

Opmerking(en)
Reacties / vragen graag naar het mailadres van POT Educatie info@poteducatie.nl of bellen naar kantoor 06-48950618 Wij helpen u graag, ook als u niet bij ons koopt of besteld.

Met een hartelijke en vooral warme/koele groet en fijne dag,
Henk-Jan & Team Pot Educatie
Het vertrouwde adres voor o.a. uw betaalbare airco-systemen en warmtepompen.

Ondanks dat wij met grote zorgvuldigheid dit aanbiedingspakket en deze pagina hebben samengesteld kunt u hier op geen enkele wijzen rechten aan verlenen.